Publicat la: 13.06.2018. 17:41 / 1.083 views

CONVOCARE DE ÎNDATĂ. FINANŢARE PENTRU INVESTIŢII, RAMBURSABILĂ PRIN OBLIGAŢIUNI

Primarul Constantin Toma a convocat astăzi o şedinţă „de îndată” a Consiliului Local Municipal. Deşi şedinţa ordinară va avea loc peste câteva zile, consilierii municipali au votat în regim de urgenţă unele modificări şi completări la o hotărâre anterioară. Este vorba despre un proiect privind contractarea unei sume rambursabile prin emisiune de obligaţiuni municipale.      

clm 1Primarul Constantin Toma a dispus convocarea Consiliului Local Municipal pentru astăzi, într-o şedinţă „de îndată”, cu un singur punct pe ordinea de zi.

Era necesară votarea în regim de urgenţă a unui proiect referitor la contractarea unui credit rambursabil prin emisiune de obligaţiuni municipale.

Vineri va avea loc o şedinţă la Ministerul de Finanţe în legătură cu aprobarea de credite rambursabile şi Buzăul ar fi pierdut oportunitatea de a obţine 60 de milioane de lei pentru investiţii locale.

În cazul în care Primăria nu ar avea succes cu obligaţiunile municipale, ar rămâne posibilitatea de a obţine un credit bancar.

Guvernul mai are 200 de milioane lei disponibile pentru investiţiile locale, din care Buzăul solicită 60 de milioane pentru anul 2019.

Chiar dacă opoziţia a avut unele obiecţiuni la natura investiţiilor programate de Municipalitate din aceste credite, consilierii au votat, totuşi, „pentru” şi proiectul a fost aprobat în unanimitate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!