Publicat la: 25.06.2020. 18:17 / 479 views

CONTROL LA POLICLINICA 23 AUGUST. MĂSURI DISPUSE DE PREFECT ŞI D.S.P.

În urma mai multor sesizări cu privire la nerespectarea condițiilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, prefectul de Buzău a dispus un control la Policlinica Nicolae Titulescu din Buzău. O serie de nereguli au fost descoperite, fiind trasate câteva măsuri de către DSP.

aglomeratie policlinicaÎn ultima perioadă, la nivelul Prefecturii au ajuns mai multe sesizări din partea cetățenilor care au reclamat aglomerația creată la Policlinica Nicolae Titulescu din municipiul Buzău. Ca urmare a aspectelor semnalate de cetățeni și pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, șeful de la Casa Albă, Leonard Dimian, a cerut Direcției de Sănătate Publică să se implice pentru rezolvarea problemelor semnalate. Astfel, în urma unui control efectuat la policlinică, au fost dictate mai multe măsuri preventive.

În același context, dar și al creșterii îngrijorătoare a cazurilor de coronavirus de la Buzău, prefectul Leonard Dimian a transmis încă un apel către cetățeni, să fie responsabili.

La jumătatea lunii mai, după ce au fost confirmați pozitivi un medic și un asistent medical din cadrul unității, Policlinica Nicolae Titulescu a fost închisă timp de o săptămână. După redeschidere, în repetate rânduri, aglomerația a fost la ordinea zilei, pe de o parte pentru că beneficiarii serviciilor medicale nu au respectat distanța socială, iar pe de altă parte nici administratorii policlinicii nu au luat măsuri ferme de protecție pentru pacienți. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!