Publicat la: 03.05.2019. 18:13 / 607 views

„CONTROALE MAI DESE”. ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI, ÎN ATENŢIA MUNICIPALITĂŢII

De curând, mai multe blocuri de locuinţe din cartierul Dorobanţi II au rămas fără apă ca urmare a acumulării de datorii la furnizorii de utilităţi. Astfel de datorii apar de obicei pentru că unii locatari nu îşi achită întreţinerea la timp, sau din cauza proastei administrări.

blocuriPrimăria va controla toate Asociaţiile de Proprietari pentru a afla dacă au datorii faţă de furnizorii de utilităţi.

Primarul crede că, de multe ori, datoriile nu se acumulează doar din pricina unor locatari care nu îşi achită întreţinerea la timp, ci şi din cauza celor aleşi să se ocupe de administrarea asociaţiilor.

Este de notorietate cazul Asociaţiei PT 28/3 Dorobanţi unde, din cauza acumulării de datorii de aproximativ 2-3 miliarde vechi, locatarii din 16 blocuri au rămas fără apă.

Pentru a fi evitată apariţia unor astfel de cazuri, Primăria va face controale cât mai dese şi cât mai amănunţite la Asociaţiile de Proprietari, chiar dacă nu dispune de un personal de specialitate suficient.

Întotdeauna, neregulile de administrare din Asociaţiile de Proprietari, nedepistate şi nerezolvate la timp, se răsfrâng asupra locatarilor, care pot rămâne fără apă curentă sau cu gunoiul menajer neridicat. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!