Publicat la: 07.08.2020. 18:25 / 519 views

CONTROALE LA TOATE IEȘIRILE DIN MUNICIPIU. ZECI DE SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

Dis de dimineață, mai multe echipaje de poliție au organizat filtre în cadrul unei acțiuni menite să verifice respectarea normelor  sanitare de siguranță impuse de starea de alertă.

rutier 5 rutier 6

În ciuda regulilor clare, în ceea ce privește purtarea măștii în mjloacele de transport în comun, echipele de polițiști au constatat azi, cu surprindere, că normele sanitare individuale nu sunt respectate de toată lumea. Mai mul, au fost șoferi depistați băuți la volan.

Controalele au fost organizate la toate intrările în municipiu, vizând, în primul rând, respectarea normelor sanitare impuse de pandemie. Polițiștii au testat, de asemenea alcoolemia tuturor șoferilor trași pe dreapta.

Polițiștii au discutat în cadrul controlului cu șoferii de autobuze și microbuze, despre riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile impuse de pandemie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!