Publicat la: 07.01.2020. 19:29 / 473 views

CONTRACT DE 292 DE MILIOANE DE EURO. BENEFICIARI: APROAPE 200.000 DE BUZOIENI

Înainte de Anul Nou, la Ministerul Fondurilor Europene, a fost semnat contractul în valoare de 292 de milioane de euro, pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare în mai multe localităţi din judeţul Buzău. 

tevi apa  muncitori tevi

De noile investiţii urmează să beneficieze aproape 200.000 de buzoieni, înclusiv din municipiul Buzău, pentru care va fi alocată o sumă de 70 de milioane de euro.

Dacă licitaţiile vor decurge fără probleme, lucrările ar putea începe în vară.

Cel mai mare proiect cu fonduri europene din istoria Buzăului va avea, totuşi, costuri şi pentru populaţie. Serviciile de apă şi canal vor fi mai scumpe, de la un an la altul, până în 2025, inclusiv. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!