Publicat la: 27.11.2018. 19:19 / 698 views

CONSUMUL DE DROGURI, BILANŢ OFICIAL. ZECI DE CONSUMATORI NOI LA BUZĂU

Şi anul acest, zeci de consumatori de droguri au intrat în atenţia instituţiilor abilitate în prevenirea fenomenului. Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Buzău a acordat asistenţă pentru tineri care au apelat la specialişti pentru a depăşi momentele critice cauzate de consumul de substanţe interzise.    

upu1Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog a făcut un bilanţ al activităţii din acest an. Pentru zeci de consumatori noi a fost necesară intervenţia specialiştilor din cadrul Centrului buzoian. 

Unii consumatori de droguri au intrat în atenţia Centrului de Prevenire după ce s-au prezentat la U.P.U., iar alţii au fost membri ai unor reţele de trafic de stupefiante.

Și numărul activităţilor preventive a fost mai mare în acest an, cu adresabilitate pentru elevii de gimnaziu şi de liceu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!