Publicat la: 31.07.2014. 18:03 / 5.321 views

CONSTANTIN POPA, LA MANA FOŞTILOR COLEGI. SENATORUL NU A PRIMIT SEDIU PENTRU PARTID

Consilierii locali au votat astăzi în şedinţa ordinară a CLM proiectul de hotărâre pentru atribuirea unui sediu de partid UNPR-ului, formaţiune condusă la Buzău de senatorul Constantin Popa.
constantin-popaNumai că, la fel ca acum câteva luni, foştii colegi din PPDD şi consilerii PDL s-au abţinut, lăsând partidul fără sediu.
UNPR Buzău trebuia să primească spaţiul folosit în trecut de Partidul Conservator, evacuat din cauza datoriilor acumulate prin neplata chiriei. Cel mai probabil, un nou proiect de hotărâre pe această temă va fi dezbătut într-o şedinţă viitoare a Consiliului Local. În mod ironic, PPDD a primit de curând un sediu, tot printr-o hotărâre a CLM.
Tot astăzi, a fost consemnat debutul lui Nicolae Micu în calitate de ales local, ca urmare a încetării de drept a mandatului lui Ion Barbu.
În şedinţa de astăzi a consiliului local au fost dezbătute 20 de proiecte de hotărâre, din care 19 figurau în convocarea iniţială. Cea de-a 20-a hotărîre se refera la participarea municipalităţii la cofinanţarea unui proiect care vizează dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!