Publicat la: 24.11.2019. 12:45 / 643 views

CONSTANTIN IONESCU, PRINTRE VOTANȚII MATINALI. CONSILIERUL LOCAL A VOTAT PENTRU TINERII DIN ȚARĂ ȘI DIN STRĂINĂTATE

La ora 9.30, Constantin Ionescu a mers sa voteze la scoala generala nr.15. Consilierul local a declarat ca a votat gandindu-se  la generatiile viitoare. Ionescu a anticipat o prezenta mai mare la urne, fata de primul tul al prezidențialelor.

ionescu

Constantin Ionescu a votat în jurul orei 9.30 într-o secție de votare amenajată în incinta Școlii Genereale Nr. 15. Consilierul local a zăbovit doar câteva secunde în cabina special amenajată, declarând la ieșirea de la urne că a votat pentru generațiile viitoare dar și pentru o schimbare în bine.

Cât despre prezența la urne, consilierul local estimează că mult mai mulți români își vor exercita dreptul la vot, față de alegerile prezidențiale trecute.

Politicianul le-a declarat jurnaliștilor că-și va petrece mare parte din restul zilei la sediul de partid.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!