Publicat la: 01.11.2016. 18:03 / 1.267 views

CONSTANTIN IONESCU CERE LĂMURIRI CU PRIVIRE LA “NOILE” AUTOBUZE. SUSŢINE CĂ SUNT VECHI DIN 2001

Consilierul independent Constantin Ionescu a trimis o scrisoare deschisă directorului Trans-Bus. Acesta solicita să i se furnizeze mai multe informaţii cu privire la cele două autobuze achiziţionare recent de societatea de transport. Mai mult decât atât, Ionescu susţine că mijloacele de transport ce vor fi folosite pe ruta Buzău – Săpoca ar fi vechi din 2001 şi au norma de poluare Euro 2.

autobuze-noiChiar dacă este membru al Consiliului Local Municipal din luna iunie 2016, consilierul independent Constantin Ionescu susţine că a aflat din presă despre noile achiziţii ale societăţii de transport municipal. Cu alte cuvinte, în cadrul Consiliului Local nu s-a discutat nimic despre aceste autobuze. Mai mult decât atât, consilierul Constantin Ionescu spune că autobuzele ar fi vechi din 2001.

În scrisoarea adresată directorului Trans-Bus, Constantin Ionescu cere informaţii cu privire la sursa de finanţare care a stat la baza acestei achiziţii, dar şi informaţii tehnice despre autobuze.

Cele două autobuze sunt second-hand şi au fost cumpărate din Sibiu. Au o capacitate de 94 de locuri, dintre care 42 pe scaune, şi vor avea un traseu prelungit până în localiatea Săpoca. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Basinosii astia de alesi, au adus cu chiu, cu vai, 2 autobuze in 8 ani, si acum se gaseste si asta sa mai strice si el ceva.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!