Publicat la: 02.10.2017. 18:22 / 1.407 views

CONSTANTIN IONESCU A REDEVENIT LIBERAL. DE LA INDEPENDENT, LIDER DE GRUP AL PNL

Consilierul municipal Constantin Ionescu a redevenit liberal. A renunţat la calitatea de independent pentru a face, din nou, echipă, cu aleşii PNL din miniparlamentul buzoian. Chiar dacă nu a cerut nicio funcţie pentru revenirea sa, Constantin Ionescu a fost numit şef al grupului liberal din cadrul Consiliului Local Municipal.

pnlZvonuri cu privire la reîntoarcerea în PNL a lui Constantin Ionescu datează de mai mult timp, însă anunţul oficial a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce consilierul local a semnat adeziunea de partid.

Liderii liberali susţin că, în cadrul negocierilor, Constantin Ionescu nu a cerut vreo funcţie în partid, dar că i s-a oferit poziţia de lider de grup al aleşilor PNL din cadrul miniparlamentului buzoian, dată fiind experienţa sa.

Ionescu a declarat că Opoziţia în Consiliul Local Munciipal Buzău va fi şi mai activă de acum încolo. 

La alegerile locale de anul trecut, Constantin Ionescu a candidat independent pentru funcţia de primar, fiind votat de peste 6.000 dintre buzoienii care au mers la urne. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!