Publicat la: 09.05.2019. 18:16 / 771 views

CONSOLIDARE LA PODUL METALURGICA. VOR FI DEMARATE LICITAŢIILE PENTRU PROIECTARE ŞI EXECUTARE

Podul de la Metalurgica face parte din pasarela care traversează Şoseaua Brăilei şi calea ferată si face legătura cu Zona Industrială. În urma unei expertize, podul va intra anul acesta în consolidări. În următoarele zile vor începe procedurile de proiectare şi de executare.

pod-romet-2Anul trecut, Primăria Buzău a făcut o expertiză tehnică la toate podurile din municipiu, în urma căreia s-a constatat că cele mai mari probleme sunt la podul de la Metalurgica.

În următoarele zile vor începe procedurile de licitaţie pentru proiectarea şi executarea lucrărilor de consolidare.

Pasarela rutieră, care traversează calea ferată şi Şoseaua Brăilei, face legătura cu Zona Industrială şi este circulată intens, mai ales de autovehicule grele.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!