Publicat la: 28.08.2020. 18:14 / 445 views

CONSILIUL JUDEȚEAN SE IMPLICĂ ÎN PROBLEMA DE LA RÂMNIC. DESCHIDEREA SPITALULUI, O PROBLEMĂ STRINGENTĂ

Președintele Consiliului Județean a vorbit din nou astăzi despre importanța deschiderii Spitalului Municipal Râmnicu Sărat pentru pacienții care nu au COVID. Petre Emanoil Neagu a spus că problema va fi prezentată tuturor forurilor ce ar putea lua o decizie în acest sens, pentru că oamenii au de suferit.

neagu la cj spital ramnic 3

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți cetățeni au solicitat redeschiderea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat pentru pacienții care nu au COVID. Președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a subliniat încă o dată gravitatea acestui aspect și cere implicarea tuturor celor care ar putea lua măsuri în acest sens.

Petre Emanoil Neagu a subliniat faptul că în această perioadă extrem de afectați sunt bolnavii cronici care nu au unde să se trateze.

În aceste zile este în discuție redeschiderea cel puțin a Policlinicii Spitalului Municipal, astfel încât cetățenii din zonă să poată avea acces la servicii medicale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!