Publicat la: 13.09.2018. 18:16 / 575 views

CONSILIUL JUDEŢEAN PREMIAZĂ EXCELENŢA. MICII FOTBALIŞTI, CANTONAMENT LA ATHLETIC BILBAO

Cei mai buni fotbalişti juniori îşi vor petrece vacanţa de iarnă în cantonament la renumita echipă Athletic Bilbao. Acest lucru a devenit posibil ca urmare a înfrăţirii dintre noi şi Ţara Bascilor dar şi după ce reprezentanţii Consiliului Judeţean s-au implicat, din dorinţa de a premia performanţa.

turneu fotbal copiiSurpriză de proporţii pregătită de reprezentanţii Consiliului Judeţean pentru cei mai buni juniori din fotbal. Ei vor petrece vacanţa de iarnă în cantonament la o renumită echipă, Athletic Bilbao. Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Selecţia se va face în perioada următoare de la cluburile din judeţul Buzău, iar vestea bună este că, dacă iniţial s-a discutat despre 10 copii, preşedintele Consiliului Judeţean a spus că se vor face demersuri pentru ca numărul să crească la 15.

Athletic Bilbao este un club de fotbal din Spania, care evoluează în Primera División. Athletic Bilbao are în palmares 8 Campionate ale Spaniei. În clasamentul istoric al Primera División, Athletic se află pe locul al patrulea. Este unul din cele trei cluburi spaniole care nu au retrogradat niciodată din prima ligă, celelalte fiind Real Madrid şi FC Barcelona. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>