Publicat la: 04.04.2018. 18:04 / 1.131 views

CONSILIUL JUDEŢEAN LUCREAZĂ LA INFRASTRUCTURĂ. SE INTERVINE ÎN ZONELE CU PROBLEME DIN JUDEŢ

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat astăzi că este necesar să se intervină de urgenţă în zonele afectate de alunecările de teren, iar instituţia pe care o conduce chiar asta va face în următoarea perioadă. Mai exact, din fonduri proprii, se vor începe mai multe lucrări în zonele afectate.

drum 2Preşedintele CJ,  Petre Emanoil Neagu,  a vorbit astăzi despre necesitatea de a se interveni în zonele afectate de alunecările de teren, însă acest lucru trebuie început cu lucrări de amploare de infrastructură. Aceste precizări au fost făcute în principal cu referire la problemele apărute în ultimele zile pe Drumul Naţional 10.

De altfel, în următoarea perioadă, din fonduri proprii, CJ va investi în mai multe zone cu probleme din judeţ, afectate de alunecările de teren.

Pagubele produse de alunecările de teren şi inundaţii în luna martie, în 19 localităţi din judeţ, se ridică la peste 80 de milioane de lei, potrivit bilanţului prezentat luni, în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, de prefectul Carmen Ichim. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!