Publicat la: 12.12.2019. 19:20 / 715 views

CONSILIERUL FLORESCU, SUSPENDAT DIN PSD. MECIUL CU PRIMARUL TOMA A CONTINUAT ŞI AZI

Consilierul local Constantin Florescu a fost suspendat din PSD. Fostul preşedinte al Tribunalului Buzău a fost sancţionat la propunerea primarului Constantin Toma, cu care are un conflict deschis de mai mult timp. Cei doi au avut şi astăzi un nou schimb de replici în şedinţa Consiliului Local Municipal.

toma si florescuIeri, prin decizia organizaţiei municipale a PSD Buzău, consilierul Constantin Florescu a fost suspendat din partid, pe o perioadă de 12 luni, fapt care nu atrage, însă, şi pierderea funcţiei din miniparlamentul local. Florescu a declarat că nu îşi va da demisia, în ciuda presiunilor la care ar fi supus.

Cele mai multe contre între Toma şi Florescu au fost pe tema înfiinţării unei societăţi de către Trans Bus şi Urbis, cu scopul de a majora capacitatea de producţie a staţiei de asfalt. Dezbătut intens în şedinţele trecute, proiectul de hotărâre legat de înfiinţarea firmei nu a primit aviz de legalitate din partea Prefecturii.

După şedinţă, edilul-şef a precizat că decizia de suspendare din partid a lui Constantin Florescu a fost motivată de atitudinea fostului preşedinte al Tribunalului din ultimele luni.

Mai mult, Toma susţine că Florescu ar fi trebuit să îşi dea demisia după decizia luată de partid. Pe de altă parte, liderul organizaţiei municipale a PSD se gândeşte să propună chiar excluderea lui Constantin Florescu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!