Publicat la: 27.02.2018. 19:17 / 744 views

CONSILIERII JUDEŢENI PLEACĂ LA SOROCA. SĂRBĂTORESC O SUTĂ DE ANI DE LA UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA

După ce în luna noiembrie, anul trecut, consilierii din Soroca, împreună cu preşedintele consiliului raional au participat la Buzău la o şedinţă comună împreună cu consilierii judeţeni, a venit rândul membrilor miniparlamentului judeţean să întoarcă vizita. Astfel, pe 26 martie, preşedintele Neagu, împreună cu consilierii judeţeni vor participa la Soroca la o şedinţă organizată în contextul implinirii a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu România.

cj 2În data de 26 martie, consilierii judeţeni vor participa la o şedinţă comună cu omologii lor din consiliul raional Soroca. Întâlnirea se desfăşoară în contextul împlinirii a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu România. Aleşii judeţeni vor participa la o serie de manifestări.

De asemenea, consilierii judeţeni au votat astăzi un proiect de demarare a unei campanii de ajutorare a românilor de peste Prut. Astfel, odată cu deplasarea, consilierii judeţeni vor face şi o donaţie Spitalului raional Soroca, donaţie ce va consta în materiale de construcţii

Proiectele social-culturale realizate între Buzău şi Soroca au început în anul 1993, iniţiatorii fiind, pe de-o parte, Alexandru Oproescu, fost director al Bibliotecii Judeţene Buzău, iar de cealaltă parte, Ana Bejan, pe atunci prefect al raionului Soroca. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!