Publicat la: 03.10.2019. 18:22 / 470 views

CONSILIERII ALDE CER ANULAREA PROIECTELOR VOTATE ÎN ŞEDINŢA CLM

Consilierii ALDE din cadrul Consiliului Local Municipal au depus joi un document la Prefectură, prin care cer anularea proiectelor votate în şedinţa CLM din data de 30 septembrie.

rosioru contestatie 1Aceştia susţin că nu s-au îndeplinit condiţiile legale pentru convocarea şedinţei extraordinare. Mai mult decât atât, sunt aduse acuzaţii grave cu privire la modul în care au fost convocaţi şi li s-a adus la cunoştinţă ordinea de zi ce făcea referire la Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată din Judeţul Buzău

Mai mult decât atât, consilierii susţin că au fost convocaţi la o şedinţă de îndată, iar din procesul-verbal reiese că a fost o şedinţă extraordinară.

De asemenea, consilierii ALDE susţin că nu le-a fost adus la cunoştinţă planul tarifar prevăzut de Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată din Judeţul Buzău.

La şedinţa din 30 septembrie unul dintre consilieri nu a participat la vot, aşa că doar doi dintre aleşii prezenţi au decis să se abţină tocmai pentru că nu ştiau ce urmează să voteze. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!