Publicat la: 02.09.2020. 18:02 / 1.433 views

CONSILIERI NOI ÎN CLM BUZĂU. ”SINGURA ȘEDINȚĂ DIN ISTORIA CLM FĂRĂ VOTURI ÎMPOTRIVĂ”

Ca urmare a vacantării locurilor ocupate în Consiliul Local Municipal de doi consilieri, astăzi au fost validați înlocuitorii lor. Ambii consilieri făceau parte din PNL iar cei care i-au înlocuit se afau pe lista de supleanți a liberalilor de la alegerile din 2016. La finalul ședinței, președintele a consemnat că ”a fost singura ședință CLM fără niciun vot împotrivă”.

clm 1 clm 2

Ședința extraordinară live a Consiliului Local Municipal de astăzi a debutat în condiții tehnice precare.

Transmisia live a fost extrem de proastă în prima parte a ședinței, ceea ce a atras reproșuri de la urmăritorii live, inclusiv de la consilierii CLM, care nu înțelegeau ce se discută.

Primele puncte de pe ordinea de zi s-au referit la constatarea încetării de drept a mandatelor înainte de termen a doi consilieri și de vacantarea locurilor pe care aceștia le ocupau în CLM. 

Este vorba despre liberalii Nicolae Șerban și George Aurelian Vlad care, între timp, și-au schimbat culoarea politică.

În locul acestora, au fost propuși pentru validare alți doi liberali, următorii de pe lista de supleanți a PNL de la alegerile din 5 iunie, 2016.

Este vorba despre  Florin Costache și Viorica Veronica Rusu, care au depus jurământul on line și care, din momentul validării, au avut drept de vot.

Până la final consilierii au reușit să se înțeleagă între ei și au votat ”pentru” sau s-au abținut, după cum le-a dictat …conștiința.

Până și președintele de ședință, viceprimarul Apostu, și-a dat seama că ceva nu a fost în regulă în această, probabil, penultimă ședință a CLM din mandatul actual.

Viitoarea ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău va avea loc după 15 septembrie și, cel mai probabil, va fi ultima în formula actuală.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!