Publicat la: 28.03.2019. 19:13 / 533 views

CONSILIER NOU LA CJ. MARIUS VĂCĂROIU ÎL ÎNLOCUIEŞTE PE RAUL FLORESCU

Astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, miniparlamentul judeţului a luat act de demisia consilierului PNL, Raul Florescu. Tot astăzi, noul consilier a depus jurământul de credinţă. Este vorba despre Marius Văcăroiu, situat pe lista PNL pe poziţia 15 la alegerile locale din 2016.

cj nou membruLa sfârşitul lunii februarie, Raul Florescu a demisionat din funcţia de consilier judeţean din partea PNL. În cadrul şedinţei de astăzi, consilierii au luat act de demisia sa şi au vacantat postul.

Tot astăzi, în locul rămas vacant a depus jurământul de credinţă Marius Văcăroiu, situat pe lista PNL pe poziţia 15 la alegerile locale din 2016.

Marius Ion Văcăroiu are 49 de ani, este din Bozioru şi se ocupă cu administrarea unei afaceri de familie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!