Publicat la: 22.12.2020. 19:13 / 353 views

CONSILIER NOU ÎN CLM. GEORGICĂ MĂNOIU A DEPUS JURĂMÂNTUL

Un nou consilier local municipal a depus astăzi jurământul în fața colegilor din CLM. Georgică Mănoiu a fost propulsat pe locul Mădălinei Munteanu, care a demisionat de curând. Un alt loc de consilier a fost eliberat de Laurențiu Țepeluș, ales de buzoieni să-i reprezinte în Camera Deputaților.

manoiuÎncepând de astăzi, un nou ales local își va desfășura activitatea în folosul comunității buzoiene, în calitate de consilier local municipal.

Georgică Mănoiu este de astăzi consilier local municipal din partea Partidului Social Democrat în locul doamnei Mădălina Munteanu, care a demisionat de curând, ca urmare a unei incompatibilități între locul de muncă, finanțat de Primărie, și postul de consilier local.

De asemenea, consilierii municipali au declarat vacant locul ocupat în micul parlament local de Laurențiu Țepeluș, care va reprezenta Buzăul în Parlamentul Național, în Camera Deputaților.

În formula actuală, Consiliul Local Municipal Buzău funcționează cu un număr de 22 de consilieri. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!