Publicat la: 30.03.2020. 18:41 / 887 views

“CONSIDERAŢI-VĂ NOROCOŞI! STAŢI ACASĂ!”. MESAJUL REZIDENTULUI BUZOIAN ADRIANA ROŞCA

medicAdriana Roşca este din Buzău şi este medic rezident cardiolog, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucureşti. A absolvit Institutul Medico-Militar, ca şefă de promoţie şi a terminat Colegiul Hasdeu, cu media 10 la examenul de Bacalaureat. Are 25 de ani şi este în prima linie, la fel ca toţi cei din sistemul medical. A dorit să le transmită buzoienilor un apel, prin intermediul Campus TV, să stea acasă, pentru a preveni răpândirea COVID-19.

Rezidentul buzoian Adriana Roşca povesteşte şi din activitatea sa zilnică şi epuizantă, având acelaşi mesaj pentru cetăţeni să evite pe cât posibil ieşirea din casă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!