Publicat la: 12.10.2017. 18:28 / 1.479 views

CONFORT, SIGURANŢĂ ŞI… TIMP PIERDUT. LIPSA TAXATORILOR CREEAZĂ DISCONFORT LA URCAREA ÎN AUTOBUZE

Prin achiziţionarea autobuzelor second-hand din Olanda, parcul auto de la Trans-Bus a crescut vizibil. În schimb, numărul de taxatori a rămas acelaşi. Din acest motiv, şoferii sunt obligaţi să vândă bilete şi să verifice abonamentele, ceea ce generează disconfort şi pierdere de timp călătorilor.

autobuz 4Lipsa taxatorilor din autobuzele Trans-Bus creează disconfort călătorilor care, la orele de vârf trebuie să stea la coadă pentru bilete.

Numărul de autobuze din parcul auto a crescut vizibil, în timp ce numărul taxatorilor a rămas acelaşi.

Până la introducerea sistemului de tiketing, în cele mai multe dintre autobuze,  sarcina taxatorilor a fost preluata de şoferi, care sunt obligaţi să vândă bilete şi să verifice abonamentele.

Din acest motiv, în perioadele aglomerate, autobuzele pleacă din staţii cu întârziere.

O soluţie de compromis pentru rezolvarea problemei ar putea fi angajarea de noi taxatori la Trans-Bus, pentru o perioadă determinată. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Vedeți că din 15 autobuze aduse S H 3 nu au acte pentru înmatriculare cum au putut să le cumpere asa ?
    Stau in curtea Transbus probabil pentru piese .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!