Publicat la: 17.10.2019. 18:22 / 753 views

CONFERINŢĂ INTERNAŢIONALĂ LA LICEUL TEHNIC. PROFESORII AU ÎMPĂRTĂŞIT DIN EXPERIENŢA LOR

Astăzi, la Liceul Tehnic au avut loc activităţi deosebit de interesante în cadrul Săptămânii Europene a Competenţelor Profesionale.  Este vorba despre o conferinţă internaţională de management educaţional, găzduită de Liceul Tehnic şi organizată de partenerul din Portugalia, în cadrul căreia s-a dorit realizarea unei reţele formale de colaborare între licee, asociaţii, instituţii cheie din regiune care doresc să aplice în cadrul proiectelor de mobilitate.

liceu tehnic 1 liceu tehnic 2

Liceul Tehnic Buzău este recunoscut la nivel internaţional pentru faptul că a aplicat şi a obţinut proiecte importante, finanţate din bani europeni. Prin intermediul acestor proiecte, elevii beneficiază de cele mai bune condiţii de practică în străinătate. Astăzi, în cadrul Săptămânii Europene a Competenţelor Profesionale, profesorii au împărtăşit din experienţa lor celor interesaţi. Prezenţa partenerilor din Portugalia garantează bunele practici aplicate de Liceul Tehnic.

Scopul final al acestor acţiuni este acela de a-i sprijini şi a-i îndruma pe elevi către o dezvoltare profesională care să aibă loc în cele mai bune condiţii, iar acest lucru nu se poate face decât având alături parteneri de încredere şi cu experienţă în domeniu.

În timpul Săptămânii VET, Liceul Tehnic a prezentat iniţiative de înaltă calitate şi foarte multe exemple de bune practici, cu scopul de a oferi celor interesaţi opţiuni de dezvoltare a competenţelor profesionale pe care le solicită piaţa muncii, în prezent. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!