Publicat la: 04.08.2016. 18:03 / 1.327 views

CONDIŢII EUROPENE DE SPITALIZARE LA BUZĂU. TRATAMENTELE, DECONTATE DE CASA DE SĂNĂTATE

Din ce în ce mai mulţi buzoieni sunt nemulţumiţi de condiţiile de cazare şi tratament în spitalele de stat. Din fericire, vin şi veşti bune. Clinica Ovidius pune la dispoziţie un program de spitalizare de zi în care se poate beneficia de condiţii de cazare europene, iar tratamentele sunt făcute cu aparatură de ultimă generaţie. Parte cea mai bună, însă, este că aceste tratamente sunt decontare de Casa de Asigurări de Sănătate.

ovidius 5După ani de zile în care asiguraţii cotizează la fondul de sănătate, se aşteaptă ca atunci când apelează la serviciile medicale de stat să beneficieze de cele mai bune condiţii.

Din păcate, din cauza subfinanţării şi a personalului subdimensionat, nu se întâmplă aşa. Vestea bună este că începând din această săptămână, clinica Ovidius oferă cazare şi tratament la cele mai înalte standarde, iar serviciile sunt decontate de Casa de Sănătate.

Pentru a putea beneficia de aceste servicii gratuit, buzoienii nu trebuie decât să îşi facă programare şi să se prezinte cu documentele necesare.

În aceste condiţii, pacienţii nu mai sunt nevoiţi să aştepte ore în şir la cozi interminabile, beneficiază de cele mai bune condiţii, nu riscă să se termine plafonul, iar după 12 ore pleacă acasă cu diagnostic pus, cu tratament şi reţetă compensată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!