Publicat la: 21.02.2020. 18:45 / 696 views

CONDIȚII DECENTE LA CASA DE PENSII. SCAUNE LA GHIȘEE PENTRU PENSIONARI

Ministrul Muncii anunța la începutul acestui an că a dat ordin ca ghișeele de la casele de pensii din teritoriu sa fie desființate, iar pensionarii sa nu mai fie nevoiti sa stea in picioare, ingramaditi, la cozi. Chiar dacă la Buzău condițiile erau unele mulțumitoare, s-au luat măsuri suplimentare pentru confortul vârstnicilor care ajung la Casa de Pensii.

 pensii 2  pensii 3

După ce în țară, pensionarii s-au plâns de aglomerație și condiții improprii la Casele de Pensii, Ministrul Muncii a dat ordin ca ghișeele de la casele de pensii din teritoriu sa fie desființate, astfel încât pensionarii să se poată bucura de un confort sporit. La Buzău, condițiile erau oricum destul de bune, dar chiar și așa au fost luate măsuri suplimentare astfel încât buzoienii veniți la Casa de Pensii să nu aibă de suferit.

Astfel, chiar dacă ghișeele nu au fost desființate, funcționarii pot comunica ușor cu pesionarii, iar aceștia au chiar scaune pe care să se așeze în timpul discuției.

În țară, Casele de Pensii au fost verificate inclusiv de prefecții județelor. La Buzău nu a fost cazul, în cazul în care nici pensionarii nu au avut motive să se plângă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!