Publicat la: 30.05.2017. 17:56 / 531 views

CONDAMNARE ÎN PROCESUL FOSTEI SENATOARE. DOINA TUDOR ÎŞI AŞTEAPTĂ ŞI EA PRIMA SENTINŢĂ

Condamnare cu închisoare în dosarul de corupţie în care este judecată fosta senatoare de Buzău, Doina Tudor. Unul dintre intermediarii sumei care a ajuns mită pentru fostul soţ al Doinei Tudor a primit doi ani de închisoare cu executare, după ce şi-a recunoscut vina, în faţa instanţei. Procesul continua la Tribunalul Bucureşti, unde urmează să se pronunţe o sentinţă şi în cazul fostului parlamentar de Buzău.

TUDORDoina Tudor este acuzată de complicitate la luare de mită, procurorii susţinând că fostul ei soţ, Dan Tudor, pe vremea când era vicepreşedinte la Autoritatea Naţională de Supraveghere Financiară, ar fi primit 300.000 de euro pentru a trece cu vederea abateri ale unui patron de firmă de asigurări. Unul dintre intermediarii şpăgii, Ovidiu Marian, şi-a recunoscut vina, în instanţă, astfel că a fost judecat în regim de urgenţă şi condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este deloc de bun augur pentru ceilalţi doi inculpaţi. Doina Tudor, fost senator PNL de Buzău a negat de la bun început faptul că ar fi primit vreo sumă de bani pe care să i-o dea apoi fostului soţ. În luna februarie a anului trecut, Doina Tudor chiar a fost reţinută pentru 24 de ore, atunci când DNA a început urmărirea penală în acest dosar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>