Publicat la: 10.09.2019. 17:37 / 564 views

CONCURSUL DE LA SPITALUL SĂPOCA, PUNCT FINAL. UNII FAVORIŢI SE REGĂSESC PE LISTA CÂŞTIGĂTORILOR

Nu toţi cei aflaţi pe lista favoriţilor au avut noroc la concursul pentru ocuparea mai multor posturi scoase la bătaie de Spitalul Săpoca. Semnalul de alarmă tras de o parte a presei locale pare să fi fost un impediment. Unul din cele nouă posturi de supraveghetori nu a fost ocupat.

spital sapocaAstăzi au fost afişate rezultatele finale, după ce ieri au fost susţinute probele de interviu. Din lista cu dedicaţie apărută în atenţia directorului interimar de la Spitalul Săpoca, un singur candiat s-a regăsit printre câştigătorii posturilor de supraveghetori bolnavi psihic periculoşi, iar alţi trei candidaţi se află printre admişii pe alte funcţii administrative scoase la concurs.

De menţionat că, după selecţia pentru cele nouă posturi de supraveghetori bolnavi periculoşi, un loc a rămas neocupat, în ciuda concurenţei mari, de opt candidaţi pe un loc. 

Potrivit conducerii unităţii medicale, noii supraveghetori vor fi dislocaţi în urma unei analize de risc pe toate secţiile Spitalului de la Săpoca. Nu este exclus să apară pază non-stop pe sectorul unde s-a întâmplat masacrul din noaptea de 17 spre 18 august. Atunci, un bolnav internat cu etilism cronic şi-a atacat colegii de salon şi pacientele din încăperea alăturată. Şase persoane au murit iar şapte pacienţi au fost răniţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!