Publicat la: 04.09.2019. 18:23 / 672 views

CONCURS CU CÂNTEC, LA SPITALUL SĂPOCA? O LISTĂ CU DEDICAŢIE, APĂRUTĂ ÎNAINTE DE PROBE

sapoca spitalSe anunţă un concurs complicat pentru ocuparea celor nouă posturi de supraveghetori de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. Surse din sindicat, sub rezerva anonimatului, ne-au semnalat că, pe biroul noului manager interimar, a fost lăsat un bilet cu numele mai multor candidaţi, care ar trebui să fie desemnaţi câştigători. Economistul Vlad Laurenţiu ar fi semnalat problema la Ministerul Sănătăţii, ameninţând că îşi va da demisia.

Între timp, liderii de sindicat s-au sesizat şi, în calitate de observatori în comisia de examinare, vor cere schimbarea subiectelor de la proba scrisă programată pentru mâine dimineaţă. În cazul în care vor fi găsite nereguli, sindicatul de la Săpoca va cere chiar anularea concursului.

La selecţie s-au înscris 72 de candidaţi pe cele nouă posturi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!