Publicat la: 27.08.2019. 18:23 / 588 views

CONCURENȚĂ MARE PENTRU PAZNICI, LA SPITALUL SĂPOCA. 72 DE CANDIDAȚI PE 9 POSTURI DE SUPRAVEGHETORI

Masacrul de la Spitalul Săpoca nu a condus la descurajarea candidaților pentru obținerea posturilor de supraveghetori. Dimpotrivă. Este concurență mare pentru cele nouă posturi scoase la concurs de unitatea medicală în care s-a  produs tragedia fără precedent. Sunt opt candidați pe un loc, la selecția organizată în următoarea perioadă la Spitalul Săpoca.

sapoca 3Cu o săptămână înaintea masacrului de la Spitalul Săpoca, unitatea medicală a anunțat scoaterea la concurs a nouă posturi de supraveghetori bolnavi psihici periculoși. Prezentă după tragedie, la Buzău, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, declara că a fost surpinsă, când a aflat de organizarea concursului, considerând că selecția ar fi trebuit făcută cu mult timp înainte.

Potrivit anunțului de concurs, pentru aspiranții la posturile de supraveghetori nu sunt prevăzute condiții de vechime sau calificare. Mai precis, vor fi angajați muncitori necalificați, ca și până acum. Înscrierile s-au finalizat, iar pentru cele nouă posturi de paznici au fost acceptați 72 de candidați. Ei vor susține probele scrise și de interviu, în perioada 5 – 9 septembrie.

După desemnarea câștigătorilor, noii angajați vor fi distribuiți potrivit necesarului, atât la unitatea din Săpoca, cât și la secțiile de la Ojasca și Nifon. Cel mai probabil, vor exista supraveghetori și în sectorul unde s-a produs tragedia.

Reamintim că, ieri, bilanțul masacrului a ajuns la șase morți, după ce a mai decedat o femeie, victimă a atacatorului. Șapte persoane sunt în continuare spitalizate, două dintre acestea fiind în stare foarte gravă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!