Publicat la: 31.05.2019. 18:10 / 1.357 views

CONCURENŢĂ ACERBĂ PENTRU GLORIA. 12 ECHIPE ÎŞI PROPUN PROMOVAREA

Într-un sezon în care Gloria şi-a propus clasarea pe unul dintre primele şase locuri, noul tehnician a enumerat, deja, câteva echipe care vor concura pentru acest obiectiv cu gruparea din Crâng. Pe lângă obiectivul stabilit de comun acord cu clubul, Iliesta şi-a propus şi un fotbal frumos, care să readucă la stadion spectatorii.

gloria buzau galerieNumele grele ale echipelor cu tradiţie prezente în Liga a II-a, spune Ilie Stan, vor constitui o motivaţie în plus, atât pentru banca tehnică, dar şi pentru jucători.

Atu-ul Gloriei în duelul cu granzii eşalonului second va fi constituit de stabilitatea financiară. De altfel, a mai declarat tehnicianul buzoian, celelalte două promovări pe care le-a reuşit, cu Gloria în 2007 şi cu Brăneşti în 2010, s-au realizat în condiţii mult mai precare.

Fostul internaţional român a mai promis şi un fotbal atractiv, care să readucă microbiştii pe Arena din Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!