Publicat la: 30.12.2015. 20:09 / 6.389 views

CONCERT ROCK LA BUZĂU, FĂRĂ AUTORIZAŢIE DE LA ISU. POMPIERII AU DAT AMENDĂ, PATRONUL ZICE CĂ NU-I BAI

După evenimentele tragice din clubul Colectiv din Bucureşti unii dintre administratorii de localuri din Buzău par să nu fi tras învăţămintele necesare.

CONCERT1Acest lucru a fost demonstrat zilele trecute la Cafeneaua Artiştilor. Administratorul clubului a permis organizarea Festivalul „Top T”, deşi acesta nu deţine autorizaţie de funcţionare. Pompierii buzoieni au vizitat clubul chiar în ziua concertului şi au  amendat localul pentru mai multe nereguli.

Cu toate acestea, festivalul s-a organizat, iar clubul a găzduit în jur de 200 de spectatori. Administratorul clubului susţine însă că localul funcţionează legal.

Festivalul „Top T” a început cu un moment de tăcere în amintirea celor care au pierit la un concert asemănător în clubul Colectiv, însă puţini dintre cei prezenţi în sală au ştiut că localul în care se distrează nu are autorizaţie de funcţionare.

(Mirela Copariu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Vasile spune:

    Ai incurcat borcanele! Politia nu ii inchide localul, ci cei de la ISU o pot face.
    Cazma este patron doar in acte, este o marioneta, altii sunt stapanii!

  2. seby spune:

    Ce poate sa ii faca politia din Buzau Masonului Sorin Cristea ( Cazma) >???…pai are cineva curaj sa mearga in cluburile administrate de el sa faca vreun control??? Tess, No limit, J” Pizza, cAFENEAU Artistilor!!!…pai daca trateaza justitia cu sfidare, indiferenta, batjocura va dati seamna cetateanul de rand ce pateste…astia conduc Buzaul de 20 de ani!!!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!