Publicat la: 08.08.2017. 14:22 / 709 views

COMUNICAT DE PRESĂ. CIOLACU: PREŢUL APEI METEORICE PENTRU CETĂŢENII DIN BUZĂU ŞI RÂMNICU SĂRAT VA FI ZERO

ciolacuVicepremierul şi preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, solicită Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI 2008) să elimine costurile pe care cetăţenii din Buzău şi Râmnicu Sărat le plătesc pentru apa meteorică.

În acelaşi timp, agenţii economici ar trebui să plătească pentru colectarea apei meteorice un preţ mai mic cu aproximativ 30 la sută.

”Sunt două măsuri desprinse din concluziile unui studiu comandat de municipalitate la începutul anului şi care a fost între timp finalizat. Aşa cum m-am zbătut ca Buzăul să primească fonduri pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău şi Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreţinere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică. De asemenea, este o măsură care va sprijini şi va încuraja şi consumatorii agenţi economici”, a declarat Marcel Ciolacu.

În context, Marcel Ciolacu a solicitat Consiliului Judeţean Buzău şi Companiei de Apă Buzău convocarea de urgenţă a Adunării Generale a Acţionarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri.

”Mă aştept ca aceste lucruri să fie duse la îndeplinire cât mai repede de factorii responsabili. Cetăţenii din Buzău şi Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină şi la servicii de calitate din partea autorităţilor locale”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Viceprim-ministru Marcel Ciolacu, Deputat, Preşedinte PSD Buzău

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!