Publicat la: 10.01.2018. 19:00 / 719 views

COMPETIŢIE DE “GLEZNE FINE”. CAMPIONAT DE FUTSAL, SUB EGIDA AJF

Campionat judetean de futsal, organizat, în premieră de AJF. Pe 12 ianuarie debutează la Buzău o competiţie de fotbal în sală. În funcţie de numărul echipelor înscrise la start,  meciurile vor fi găzduite de Sala Sporturilor Romeo Iamandi,  Sala LPS şi Sala Liceului Henri Coandă.

futsalEchipele înscrise în competiţiile judeţene vor avea ocazia să evolueze într-un campionat de sală, pe durata pauzei de iarnă. La Buzău, debutează un campionat de futsal la care pot participa toate cluburile afiliate Asociaţei Judeţene de Fotbal. Înscrierea în competiţie este gratuită iar echipele vor trebui să achite doar taxa de meci de 100 de lei, sumă din care vor fi plătiţi arbitrii şi va fi asigurată asistenţa medicală. Câştigătoarea competiţiei va merge la un turneu final, unde va concura împotriva echipelor din alte judeţe.

Turneul final se va disputa, cel mai probabil la Bucureşti, întrucât, la nivel naţional, se află sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal. Echipele trebuie să conţină cel puţin 18 jucători, atât amatori cât şi non-amatori. AJF a gândit acest turneu pentru a da posibilitatea echipelor din ligile inferioare să joace fotbal şi în sezonul de iarnă, atunci când starea terenurilor din mediul rural nu permite disputarea unor meciuri amicale.

Şedinţa pentru tragerea la sorţi va avea loc mâine, de la ora 15, la Sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!