Publicat la: 02.07.2020. 17:53 / 616 views

COMPENSAȚII OFERITE ABONAȚILOR. GLORIA VREA SĂ-ȘI “DESPĂGUBEASCĂ” FANII

Buzoienii care și-au achiziționat abonamente pentru partidele de handbal și fotbal vor primi compensații din partea clubului Gloria. Nu li se vor returna banii, în schimb vor avea de ales între vouchere sau discounturi pentru abonamentele din sezonul viitor.

GLORIA FOTBAL GLORIA HANDBAL

Microbiștii care și-au procurat abonamente pentru sezonul încheiat vor fi despăgubiți de Gloria Buzău. Conducerea clubului a stabilit două modalități pentru care fanii vor putea opta.

Prima variantă include un voucher pe care buzoienii îl vor primi. Respectivele vouchere vor putea fi folosite pe post de bilet. Din sezonul trecut mai rămăseseră de disputat trei partide din Liga Florilor și șapte din Liga a 2-a.

Cea de-a doua variantă le este adresată suporterilor care vor să-și reînnoiască abonamentele. Cei care au avut abonament în sezonul trecut la handbal vor primi un discount de 25%, în timp ce buzoienii care au avut season-ticket la fotbal vor beneficia de o reducere de 35 %.

Deocamdată, prețurile abonamentelor pentru sezonul viitor nu au fost stabilite, întrucât nu există date concrete legate de interdicțiile impuse de MTS, Ministerul Sănătății și federații. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!