Publicat la: 07.03.2018. 19:27 / 804 views

COMPANIA DE APĂ ARE UN NOU CONSILIU DE ADMINISTRAŢIE. BLOCAJUL A FOST ELIMINAT DE ADUNAREA GENERALĂ A ACŢIONARILOR

A treia încercare a fost cu noroc. Blocajul administrativ de la Compania de Apă a fost eliminat, astăzi, după ce Adunarea Generală a Acţionarilor a numit un nou consiliu de administraţie al operatorului regional. Doi consilieri judeţeni, doi funcţionari din Palatul Comunal şi unul de la Primăria Râmnicu Sărat vor avea putere de decizie, cel puţin până la sfârşitul lunii iunie.

ca apa succesCompania de Apă Buzău are un nou consiliu de administraţie. A fost aprobat astăzi, de către Adunarea Generală a Acţionarilor. Forul administrativ este numit cu titlu provizoriu până la sfârşitul lunii iunie.  

Având în vedere votul dat astăzi, în următoarele zile ar trebui convocat noul consiliu de administraţie al operatorului regional, astfel încât, la finele lunii, o nouă şedinţă AGA să poată aproba bugetul pe anul 2018 al Companiei de Apă. 

Din componenţa consiliului de administraţie fac parte doi consilieri judeţeni, doi funcţionari din Primăria Buzău şi unul de la Primăria Râmnicu Sărat.

Astăzi a fost pentru a treia oară când Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă s-a întrunit cu misiunea de a vota noul consiliu de administraţie. La celelalte două întâlniri, AGA nu a putut aproba nimic din cauza absenţei unuia dintre acţionari, respectiv trimisul Primăriei Pătârlagele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!