Publicat la: 11.01.2019. 19:10 / 880 views

COMERCIANŢII DIN PIEŢE, NEMULŢUMIŢI. A CRESCUT PREŢUL DE ÎNCHIRIERE A TARABELOR

Încă de la începutul anului, comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în pieţele din Buzău sunt nemulţumiţi din cauza creşterii tarifului de închiriere pentru o tarabă. Scumpirea este independentă de conducerea societăţii Pieţe Târguri şi Oboare şi este de aproximativ 18 lei.

piata iarna 4De la 1 ianuarie, comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în pieţele din municipiul Buzău sunt nevoiţi să plătească mai mult pentru închirierea unei tarabe. Explicaţia a oferit-o chiar directorul societăţii Pieţe Târguri şi Oboare.

Transpusă în cifre, această scumpire de 5 la sută înseamnă aproximativ 18 lei, iar închirierea unei tarabe într-una din pieţele din oraş poate costa aproape 400 de lei pe lună.

În perioadele de ger, comercianţii preferă să stea acasă. Astfel, pe de o parte nu mai riscă să piardă marfa care riscă să degere, iar pe de altă parte scutesc plata tarabei în lunile în care nu au vânzare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!