Publicat la: 18.03.2019. 19:34 / 454 views

COMEDIA ŞI ROMANUL, LA SIMULARE. PESTE 300 DE ABSENŢI LA PROBA DE ROMÂNĂ

Astăzi a avut loc prima probă a simulării examenului de bacalaureat. Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au dat testare la limba şi literatura română. Peste 300 de candidaţi au absentat din sălile de examen.

simulare bac 1Adolescenţii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele. Mulţi dintre ei, în special de la liceele teoretice, au ieşit din săli după două ore. La clasa a XI-a a picat comedia.

Emoţii mai mari au avut tinerii care au de susţinut bacalaureatul anul acesta. 

Peste 300 de elevi au absentat de la proba de română. Miercuri, viitorii absolvenţi de liceu vor avea de susţinut proba obligatorie a profilului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>