Publicat la: 20.06.2019. 18:10 / 553 views

COMANDO GLORIA. ROŞ-ALBAŞTRII, ALERGAŢI DE ILIESTA, PRIN PĂDURE

Sute de kilometri în alergare parcurg, zilele acestea, fotbaliştii Gloriei. “Acumulare” este cuvântul de ordine la nivelul staff-ului tehnic, înainte de plecarea în cantonament. Buzoienii se antrenează la Spătaru, pentru a se feri de căldura insuportabilă din oraş.

antrenament 2Determinare maximă, atât pentru fotbaliştii Gloriei, cât şi pentru staff-ul echipei buzoiene. Se aleargă, fără menajamente, cot la cot, pe cărările denivelate din Pădurea Spătaru. Fotbaliştii nu crâcnesc la ordinele lui Ilie Stan, pentru a acumula cât mai mult în acest stagiu preliminar de pregătire.

Singurul lucru de care se plâng atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic, este prezenţa agasantă a ţânţarilor. Umiditatea din pădure şi vegetaţia densă constituie, zilele acestea, un mediu perfect pentru anofeli.

După această perioadă preliminară, buzoienii vor merge într-un cantonament, la Poiana Braşov. Între timp, conducerea clubului va stabili şi câteva meciuri amicale.

După stagiunea din Poiană, Gloria va mai programa un cantonament la Monteoru.

Deocamdată, conducerea tehnică nu a dorit să dezvăluie ce jucători vor mai semna pentru gruparea din Crâng. Cert este că Gloria negociază, zilele acestea, cu mai mulţi jucători, Ilie Stan urmând a avea la dispoziţie, la începutul sezonului, 25-26 de jucători. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!