Publicat la: 28.02.2020. 19:42 / 1.477 views

COMANDANT NOU. COMANDORUL ȘCOLII MILITARE A IEȘIT LA PENSIE

Astăzi, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene. Comandantul unității de învățământ a ieșit la pensie, iar în locul său a fost numit un comandor din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene.

Still0228_00010Fostul și actualul comandant al unității de învățământ au venit în fața militarilor alături de șeful Statului Major al  Forțelor Aeriene.

Comandorul inginer Valentin Enache a ieșit la pensie, după mai bine de 35 de ani în care a activat în cadrul aceleiași unități de învățământ, părăsind Școala Militară în calitate de comandant.

Enache a trecut în rezervă, tot în cadrul evenimentului de astăzi.

Noul comandant al Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene “Traian Vuia” este comandorul inginer doctor Ștefan-Daniel Cotigă, care a deținut funcția de șef al Secției management logistic în cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!