Publicat la: 11.10.2018. 19:00 / 438 views

COLŢ DE NATURĂ ÎN SALA DE CLASĂ ELEVII VIN CU DRAG LA ORE LA COLEGIUL TEHNIC

Uniformă modernă, în culoarea aleasă de ei, imagini relaxante pe pereţi, fotografii din timpul proiectelor aşezate într-un panou uriaş. Aşa arată una dintre cele mai frumoase clase din Colegiul Tehnic, iar liceenii recunosc faptul că vin de drag la şcoală. Totul a fost posibil prin implicarea dirigintelui.

clasa colegiul tehnic  clasa elevi colegiul tehnic

Elevii Colegiului Tehnic vin cu drag la şcoală. Acest lucru este recunoscut de ei şi se vede şi în comportamentul lor. Liceenii de la profilul Protecţia Mediului au însă, un motiv în plus să se simtă relaxaţi la ore. Doi dintre pereţi sunt tapetaţi cu imagini din natură, iar pe cel de-al treilea este un poster în care se regăsesc imagini chiar cu elevii clasei respective în timpul proiectelor. În aceste condiţii, atmosfera este extrem de relaxată.

Toate aceste lucruri au fost posibile prin implicarea dirigintelui Robert Harabagiu care s-a implicat în a găsi sponsori care să realizeze bannerele şi să le ofere chiar şi uniformele.

Nu doar clasa XI D a fost redecorată, ci tot Colegiul Tehnic a fost renovat şi schimbat radical în ultima perioadă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!