Publicat la: 24.09.2020. 18:33 / 356 views

COLEGIUL ECONOMIC, ÎNCHIS DE COVID, DUPĂ ÎMBOLNĂVIREA UNUI CADRU DIDACTIC

Prima unitate de învățământ închisă în orașul Buzău, după apariția unui caz de coronavirus. De astăzi, Colegiul Economic a intrat în scenariul roșu, după ce un cadru didactic a fost diagnosticat cu COVID. Pentru cei aproape 1000 de elevi, orele s-au mutat exclusiv online.

colegiu economic 1Ieri după-amiază, la Colegiul Economic a fost anunțată diagnosticarea unei profesoare cu noul coronavirus. În consecință, consiliul de administrație al unității a fost convocat pentru a lua o hotărâre, fiind consultați și epidemiologii de la D.S.P. Cadrul didactic infectat a predat la nouă clase și a intrat în contact cu mai mulți profesori, în cancelarie. Astfel, s-a luat decizia suspendării cursurilor.  

Este cea de-a treia unitate de învățământ închisă în județul Buzău, de la începutul anului școlar. În scenariul roșu au mai intrat elevii de la Școala Izvoru Dulce, comuna Merei, și cei de la Școala Gimnazială nr. 1 din Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!