Publicat la: 28.08.2019. 18:17 / 526 views

COCO MIHĂILĂ: “AVEM NEVOIE DE PUBLIC”. GLORIA DEBUTEAZĂ SÂMBĂTĂ, CU U. CLUJ

Apel către public, înaintea meciului de debut al Gloriei, în Liga Florilor. Pentru partida cu U. Cluj, buzoiencele vor avea nevoie de ajutorul galeriei, mai ales că ardelencele s-au întărit în perioada de mercato, pentru a evita parcursul aproape jenant, de anul trecut. Partida dintre Gloria şi Universitatea se va disputa sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor.

coco mihailaDupă un ultim turneu de pregătire dominat de sportivele buzoiene, în tabăra Gloriei domneşte un optimism rezervat. Staff-ul roş-albastru atenţionează că partidele cu Universitatea Cluj vor fi mult mai grele decât în sezonul precedent, atunci când ardelencele au fost lanterna roşie a Ligii Florilor. Ovidiu Mihăilă face apel la public, pentru ca în Sala Sporturilor să fie prezenţi cât mai mulţi buzoieni care să încurajeze echipa.

O victorie cu Universitatea ar fi benefică şi pentru moralul fetelor, pe lângă cele trei puncte acumulate în startul Ligii Florilor. În a doua etapă, Gloria se va deplasa la Bucureşti, pentru meciul cu CSM, gruparea cu cel mai mare buget al competiţiei interne

Partida dintre Gloria şi U. Cluj se va disputa sâmbătă, 31 august, de la ora 18, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!