Publicat la: 16.04.2018. 18:28 / 990 views

COADĂ PENTRU ABONAMENTE, PENSIONARI REVOLTAŢI. TRANS BUS MAI ACORDĂ GRATUITATE DOAR PE O LINIE

Astăzi a fost prima zi de eliberare a noilor abonamente de la Trans Bus. La punctele de distribuire, sute de pensionari au stat la coadă, pentru a-şi ridica documentele de călătorie. Au fost nevoiţi să ceară abonament gratuit doar pe un traseu, singura facilitate acordată începând cu 1 mai. Pentru călătorii gratuite pe toate liniile Trans Bus, un pensionar ar trebui să plătească lunar 30 de lei.

abonamente 2Începând de azi, 14 puncte de eliberare a abonamentelor sunt disponibile în municipiul Buzău, după noile reguli şi tarife impuse de Trans Bus, prin decizia Consiliului Local Municipal. Dacă până acum au beneficiat de gratuitate pe toate liniile, pensionarii mai au această facilitate doar pentru un traseu, la alegere. Azi, sute de vârstnici au stat la coadă pentru a primi noile documente de călătorie.

Pentru un abonament pe toate liniile, un pensionar trebuie să plătească 30 de lei, preţul fiind subvenţionat. În faţa noilor condiţii, mulţi dintre vârstnici sunt nemulţumiţi şi de faptul că vor fi puşi pe drumuri în fiecare lună, pentru a primi abonamentele gratuite.

Alţii sunt deranjaţi de obligativitatea depunerii unei declaraţii pe propria răspundere privind prelucarea datelor cu caracter personal.

Tot de la 1 mai, şi şomerii se vor bucura de gratuitate doar pe un traseu.

Data până la care se emit noile abonamente este 30 aprilie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!