Publicat la: 28.11.2018. 19:22 / 692 views

CLUBURILE BUZOIENE, VEDETE LA CUPA MONDIALĂ DE ARTE MARŢIALE. 30 DE MEDALII OBŢINUTE DE SHIN DO ŞI DE CLUBUL SPORTIV CRÂNG

Performanţe notabile obţinute de karateka buzoieni, la recent încheiata Cupă Mondială Judgement Day. Competiţia desfăşurata la Târgoviste le-a adus sportivilor din oraş nu mai puţin de 30 de medalii. Două cluburi din oraş s-au remarcat în concursul care a strâns sportivi din 10 ţări: Clubul Sportiv Crâng, cu 21 medalii, şi Shin Do Buzău, cu 9.

karate 4Sportivii de la Clubul Sportiv Crâng Buzău pregătiţi de Sorin Răducan au câştigat nu mai puţin de 21 de medalii la cea de-a XII-a ediţie a Cupei Mondiale Judgement Day România, organizată în România, la Târgovişte, în perioada 24-25 noiembrie.

Buzoienii au format o delegaţie compusă din 18 sportivi plus corpul tehnic, reuşind să obţină 7 medalii de aur, 9 medalii de argint şi 5 de bronz, la o competiţie internaţională la care au luat parte peste 600 de sportivi.

Shin Do Buzău a participat cu numai cinci sportivi, reuşind să obţină 9 medalii, dintre care cinci de aur şi patru de argint. Laureaţii au fost Radu Martin, Denis Cucu, Cătălin Lefter şi Ștefan Zekany.

Judgement Day este o formulă unică de competiţie, înglobînd diferite categorii de luptă şi forme desprinse din kickboxing, karate, full contact şi muay thai. Evenimentul se desfăşoară sub egida Federaţiei Naţionale de Freestyle Kickboxing. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!