Publicat la: 29.07.2019. 18:13 / 350 views

CJ TRIMITE COPIII ÎN TABĂRĂ. VOM PRIMI ŞI NOI OASPEțI DIN REPUBLICA MOLDOVA

20 de elevi din Republica Moldova, însoţiţi de doi profesori, se vor bucura de o tabără gratuită în judeţul Buzău, la Poiana Pinului. Totodată, în aceeaşi perioadă, Consiliul Judeţean Buzău va trimite în tabăra de la Voloviţa, raionul Soroca, nu mai puţin de 26 de elevi buzoieni, însoţiţi de trei dascăli.

TABARAConsiliul Judeţean Buzău a aprobat, în şedinţa ordinară a lunii iulie, alocarea sumei de 18.000 de lei pentru transportul, cazarea şi masa tinerilor basarabeni în tabăra Poiana Pinului. Este vorba despre elevi cu rezultate bune la învăţătură din raionul Soroca. Tinerii de peste Prut se vor afla la Buzău în perioada 12 – 18 august.

Totodată, în aceeaşi perioadă, Consiliul Judeţean Buzău va trimite în tabăra de la Voloviţa, raionul Soroca, nu mai puţin de 26 de elevi buzoieni, însoţiţi de trei dascăli. Este vorba despre adolescenţi care s-au oferit voluntari în activităţile efectuate în ultimul an sub egida Consiliul Judeţean.  

Costurile pentru deplasarea, cazarea şi masa elevilor buzoieni şi a celor trei profesori, în valoare de 12.000 de lei, vor fi suportate din bugetul judeţului pe anul 2019. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!