Publicat la: 23.12.2019. 19:12 / 2.729 views

CJ A CÂŞTIGAT PROCESUL CU APIA. TREBUIE SĂ I SE DECONTEZE PESTE 1,2 MILIOANE

Consiliul Judetean Buzau a castigat procesul cu Agentia de Plati si Interventie in Agricultura si trebuie sa i se deconteze peste 1,2 milioane lei reprezentand sumele aferente anului scolar 2017-2018 pe programul ,,Lapte-corn”.

cornConsiliul Judeţean a acţionat în instanţă APIA și a câștigat procesul pentru returnarea a peste 1,2 milioane lei, reprezentand sumele aferente anului scolar 2017-2018 pe programul ,,Lapte-corn”. Desi Consiliul Judetean este contractantul in acest program, decontarea sumelor este aprobata de APIA. Pentru ca au fost probleme cu contractul de furnizare, APIA Buzau a refuzat plata Consiliului Judetean. Consiliul Judetean a contestat decizia APIA si a castigat in prima instanta, la Tribunalul Buzau, dar APIA a depus recurs impotriva deciziei.

Pe 9 decembrie, Curtea de Apel Ploiesti a solutionat definitiv procesul in favoarea Consiliului Judetean Buzau, respingand recursurile APIA si Centrului Judetean Buzau. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!