Publicat la: 07.09.2018. 18:10 / 679 views

CIS OBLIGATORIU, PENTRU CAMPIOANELE JUDEŢENE. NU SE VA PUTEA PROMOVA, FĂRĂ CERTIFICAT DE IDENTITATE SPORTIVĂ

Reguli drastice, impuse, din acest sezon, de AJF Buzău. Campioana ligii a 4-a va trebui să prezinte, înainte de baraj, certificatul de identitate sportivă. În caz contrar, va fi depunctată şi chiar i se va interzice dreptul de a promova, în următorii 3 ani.

fotbalul micPentru a evita situaţii neplăcute, precum cele din judeţele Iaşi şi Botoşani, acolo unde campioanele judeţene nu s-au putut prezenta la baraj, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a decis că echipa campioană a judeţului va trebui să prezinte Cerificat de Identitate Sportivă, pentru a da baraj. În caz contrar, clubul aflat pe primul loc, înainte de baraj, va fi penalizat cu 20 de puncte. Dacă şi după penalizare va rămâne tot pe primul loc, gruparea în cauză nu va avea dreptul de a juca barajul de promovare. În schimb, campioanei judeţene i se vor deconta toate costurile aferente barajului pentru liga a III-a, de către AJF

Deocamdată, dintre echipele care vor concura în liga a IV-a, doar Voinţa Lanurile deţine Certificat de Identitate Sportivă. Dacă vor fi cazuri în care campioanele judeţene nu se vor alinia rigorilor impuse de AJF, se va proceda la interzicerea dreptului de a da baraj pe o perioadă de trei ani.

Tocmai pentru a evita cazuri în care echipele campioane judeţene nu se aliniază la rigorile profesionismului, AJF Buzău a propus federaţiei înfiinţarea unor ligi regionale, intermediare, care să facă  mai usor trecerea de la nivelul de judeţ, la liga a III-a. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!