CIPRIAN PETRE, TRANSFERAT LA BERCA! CĂPITANUL GLORIEI VA JUCA PENTRU PETROLUL, ÎNTR-UN MECI DE OLD BOYS

CIPRIAN PETRE, TRANSFERAT LA BERCA! CĂPITANUL GLORIEI VA JUCA PENTRU PETROLUL, ÎNTR-UN MECI DE OLD BOYS

Ciprian Petre, George Timiş, Ilie Stan, Mircea Constantin, Gabriel Bodescu şi Mugurel Kaizer sunt doar câteva dintre fostele glorii ale fotbalului buzoian care vor evolua în meciul de old-boys, gândit ca un preambul pentru Finala Cupei României Faza Judeţeană, de la Berca.

gloria buzau ciprian petreEveniment care va împăca atât fanii finalistelor Cupei României, Voinţa Limpeziş şi Avîntul Zărneşti, cât şi pe nostalgici. În deschiderea finalei, vor evolua, într-un meci de old-boys între Gloria şi Petrolul Berca, nume mari ale fotbalului buzoian.

Pentru Gloria vor juca Ilie Stan, proaspătul tehnician al Gloriei, George Timiş, Mircea Constantin, Ion Balaur, Gabi Marcu şi Aurel Ionescu. Petrolul va dispune, de asemenea, de un 11 garnisit cu nume mari, precum Mugurel Kaizer, Gabi Bodescu, Daniel Petre, Cornel Rogoz şi… surpriză, Ciprian Petre. Căpitanul Gloriei a ales să joace pentru echipa la care a evoluat înainte de a pleca în fotbalul mare, la Juventus Bucureşti.

Finala Cupei României Faza Judeţeană se va juca la Berca, pe 12 iunie. AJF a decis ca meciul să se dispute aici, pentru a impulsiona fotbalul din zonă. În plus, din cauza renovărilor continue, Arena din Crâng nu a putut găzdui evenimentul. Ultima finală de Cupă s-a jucat, anul trecut, la Râmnicu Sărat.

Ambele combatante de miercurea viitoare sunt văzute ca revelaţii ale sezonului, Zărneştiul învingând în semifinale cu 5 la 1 pe campioana ligii a IV-a Team Săgeata, în timp ce Limpeziş a trecut de specialista cupei, Voinţa Lanurile. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și