Publicat la: 11.03.2019. 19:27 / 920 views

CIOLOŞ, ÎNTR-O SCURTĂ VIZITĂ LA BUZĂU. A STRÂNS SEMNĂTURI PENTRU EUROPARLAMENTARE

Fostul premier al României, Dacian Cioloş, a fost prezent duminică după-amiază la Buzău. În scurta sa vizită a stat de vorbă cu primarul Constantin Toma, cu câţiva cetăţeni simpli şi cu membrii Alianţei USR PLUS de la Buzău.

ciolos 2Cioloş şi-a dat întâlnire cu membrii activi ai partidului pe platoul din Piaţa Dacia, unde a avut şi o scurtă discuţie cu primarul Constantin Toma, care s-a plans de criza de bani cauzată de sarcina plăţii persoanelor cu handicap şi a însoţitorilor acestora. Fostul premier a fost abordat şi de câţiva cetăţeni simpli.

Cât despre alianţa de la Buzău, Cioloş a declarat că organizarea filialei este încă la început de drum. 

Deşi după întâlnirea din centrul oraşului echipa de campanie avea programat un traseu pe bulevardul Bălcescu, organizatorii au renunţat la această idee.

Fost prim-ministru în perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, Dacian Cioloş deschide lista pentru europarlamentare a Alianţei USR PLUS. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!