Publicat la: 09.01.2020. 20:07 / 1.503 views

CIOLACU, REALES LIDER AL PSD. AMÂNĂ ANUNŢUL CANDIDATURII LA ŞEFIA NAŢIONALĂ

Şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a fost reales preşedinte al PSD Buzău, în cadrul Conferinţei Extraordinare, organizate astăzi. Ciolacu a fost unicul candidat şi a fost ales în unanimitate. La eveniment au participat peste 400 de delegaţi din întreg judeţul. 

psd 1 psd 2

Pe parcursul Conferinţei, atât invitaţii de la nivel central, cât şi liderii locali ai PSD i-au cerut lui Marcel Ciolacu să candideze pentru şefia naţională a partidului, provocându-l să îşi anunţe candidatura chiar astăzi, la Buzău.

În schimb, preşedintele organizaţiei judeţene le-a cerut răbdare, pentru că este încă indecis în legătură cu o candidatură pentru funcţia de preşedinte al PSD. 

Marcel Ciolacu este la al doilea mandat la şefia organizaţiei judeţene. Este şi preşedinte interimar la nivel central. 

Tot astăzi, şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte executiv al PSD Buzău. 

Detalii şi alte declaraţii de la Conferinţa Extraordinară de astăzi veţi avea în jurnalul de mâine seară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!